Biografie Christiaan Eshrah

Christiaan Eshrah is geboren op 3 mei 1981 te Noordwijk in een garage, hij komt uit een gezin van maar liefst zes kinderen.
Christiaan heeft zich van kleins af aan al verdiept in het tekenen en schilderen. Een dromerig en iets wat afwezige tiener, Christiaans fantasie ging soms aan de haal met hem.
10 jaar lang is Christiaan werkzaam geweest bij een hoveniersbedrijf, dit deed hij met veel plezier, zijn hart ligt vooral bij het ontwerpen van tuinen.
In 2005 kreeg hij psychische klachten, zijn droom om ooit in de groene sector zelfstandig ondernemer te worden, viel in duigen. Deze periode was ontzettend zwaar, Christiaan kende weinig ups en vele downs, toch moest hij zijn ziekte leren accepteren.
Tijdens zijn opname in Voorhout werd hem gevraagd of hij wel eens geschilderd had, Christiaan ging aan de slag met kwasten en verf! In Noordwijkerhout kon hij al zijn creativiteit kwijt op een groot drieluik naar voorbeeld van Ton van Schulten. Christiaan kreeg weer zelfvertrouwen en ging 100% op in het schilderen. Elke dag weer was hij bezig met het mengen van kleuren en het maken van schilderijen. Zijn creativiteit hielp hem bij zijn herstel, het werd zijn levensdoel om mooie dingen te creëren zijn leven kreeg een andere wending.
Inmiddels schildert Christiaan alweer tientallen jaren lang met veel plezier, hij vindt het een verrijking van zijn leven. Om zichzelf te uiten zit Christiaan soms nachten lang gedichten te schrijven achter zijn computer. Hij kan op deze manier zijn gevoel en levenservaring op papier zetten. Achter veel van zijn gedichten zit een soort filosofie die de meeste mensen aanspreekt. De onderwerpen zijn herkenbaar en dat maakt ze zo bijzonder. Christiaans droom is waar geworden om zijn gedichten in een bundel uit te brengen. Laat je meeslepen in de kleurrijke schilderijen, zijn gevoel voor vormgeving en zijn rakende gedichten, geniet!