AFFECTART

KUNST

Over kunst valt veel te zeggen. Het is een oud en breed begrip waar een hoop mensen iets uit kunnen halen Het kan bepaalde emoties opwekken en heb je in kunst veel stromingen. Verder is kunst erg smaak gebonden. Er wordt veel mee geëxperimenteerd en worden grenzen steeds verder gelegd. AffectArt wil deze grenzen verleggen. Eigenlijk is kunst niet samen te vatten in woorden omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Bij AffectArt wordt er ook in opdracht gewerkt en wordt er goed naar uw wensen en behoeften geluisterd en ga wij daarmee aan de slag.  Er zijn talloze mogelijkheden. Als u aanspreekt wat u ziet op deze site kunt u vrijblijvend contact opnemen en zal er goed naar uw wensen geluisterd worden. Ook wil ik de kunst in het tuinontwerp toepassen.

 

ARTIST

CHRISTIAAN ESHRAH

Slideshow foto's Portfolio

Portfolio

Foto: Jan W Versteegt

Updates

Foto's na een geslaagde opening en expositie: Verbeelding doet Leven in samenwerking met Zwembad BinnenZee.

Promofoto's voor aankomende expositie: Verbeelding doet leven Zwembad Binnenzee te Noordwijk.

Expositie: Naakt geboren en muurschildering.

Christiaan Eshrah exposeert bij Foto van Kampen, met als titel 'Naaktgeboren'.

Maandenlang heeft Chris gewerkt aan de muurschildering met de naam 'Oerkreet'. Bezoeker en voorbijgangers van de winkel konden hem regelmatig aan het werk zien in de winkel. Nu de winkels weer open mogen kan iedereen deze bezichtigen van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Foto's: Richard van Egmond 

Zie onder het gehele persbericht:

Expositie ‘Naaktgeboren’ van Christiaan Eshrah bij Foto van Kampen
De basis van deze expositie is de muurschildering; ‘De Oerkreet’. Hieraan heeft Chris maanden lang gewerkt onder het toeziend oog van het winkelend publiek. ‘De Oerkreet’ is aangevuld met recent werk van Chris waardoor er een compleet beeld ontstaat van zijn vlotte stijl. Strakke lijnen, felle kleuren en het uitgesproken beeld zijn kenmerkend voor het werk van Chris.
Het idee van de muurschildering en een expositie ontstond tijdens een bezoek van Chris aan de winkel waar een lege, grijze, wand beschikbaar was voor kunstuitingen. Chris: “De eigenaar, Thomas Steenvoorden was direct enthousiast en gaf mij alle tijd en ruimte om mijn idee uit te werken. Er werd ook plaats gemaakt voor mijn andere werken en zo ontstond deze expositie waar ik heel blij mee ben.”
De titel ‘Naaktgeboren’ is ontstaan door de manier waarop hij vindt dat mensen elkaar beoordelen. Het kaderen, labelen en de vooroordelen van mensen. Chris ziet iedereen als zijn gelijke: “We zijn allemaal mens in wat voor context dan ook. Je bent een kind van het heelal, niets minder dan de bomen of sterren. Je hebt het recht hier te zijn zonder een ander te veroordelen. Wij, als mens, zijn allemaal naakt ter wereld gekomen en weet jij nog wie je was voordat de wereld je vertelde wie je hoort te zijn? Dus taboes, ego’s en status aan de kant en blijf dicht bij jezelf. Wees gelukkig!”

De muurschildering ‘De Oerkreet’ laat de visie van Chris zien zoals hij Noordwijk ziet. Chris: “Het is een kreet van onmacht hoe onze badplaats zich ontwikkelt. Waar enorme stenen gebouwen en volle eetfabrieken op het strand het beeld overheersen. De oerkreet in het midden geeft frustratie en de waanzin weer en soms wil je dat vanuit je tenen schreeuwen. Ik wil hiermee de ogen openen van de mensen in Noordwijk, hoe de badplaats zijn charme is verloren.”

De oerkreet bij Foto van Kampen in samenwerking met AffectArt

Wat wij doen: buiten de kaders denken en creëren